Home > Renovatieconcepten > Buurtlift

 

Buurtlift

Natuurlijk draait het bij renovatieopgaven niet alleen om de technische verbeteringen. Centraal staat het totale functioneren van de buurt en haar bewoners. De sociale opgave is van groot belang. Wat gebeurt er achter de voordeur? Welke mensen willen er wonen? Welke woonproducten horen daarbij? Daarnaast is het in deze economisch uitdagende tijd belangrijk slim om te gaan met de beschikbare financiële middelen. Doen we de ingreep in één keer?

Of juist gespreid vanuit het beperken van de liquiditeitsbehoefte?

 

Ook is het noodzakelijk een goed antwoord te hebben op de vraag naar energiebesparing in de bestaande woningvoorraad. Welke ingrepen kunnen de woningen duurzamer worden? En hoe kunnen de energielasten van de bewoners omlaag gebracht worden?

 

 

 

En dit alles met een kwalitatief hoogwaardige en aantrekkelijke uitstraling die toekomstwaarde waarborgt! Complexe opgaven met vele invalshoeken. Hoe kun je dan op een efficiënte en snelle manier de optimale ingreep bepalen? ERA Contour heeft hiervoor samen met haar partners een totaal aanpak ontwikkeld: Buurtlift!

 

Hiermee kunnen wij op in een hele korte tijd met alle belanghebbenden een 'plan van vernieuwing' formuleren. Resultaat: de beste combinatie tussen sociaal, techniek, waarde, verduurzaming en uitstraling.

 

Voor meer informatie: www.buurtlift.nl

< Terug