Home > Lees verder

 

Renoveren met ERA

Misschien vraagt u zich af waarom wij zo’n zin hebben in renoveren? Renoveren betekent voor ons dat we kunnen doen waar we zo goed in zijn: steden sterker maken. Al 20 jaar zit ERA Contour in de bestaande stad om, samen met onze partners, de woonomgeving van bewoners te verbeteren. Natuurlijk is vernieuwen soms nodig. Maar hoe mooi is het om dat wat goed is te koesteren en te verbeteren?

 

Elke renovatieopgave vraagt om een eigen aanpak en vaak ook om een financiële oplossing op maat. En of het nu een complexe verduurzamingsopgave is of een ‘recht-toe-recht-aan’ project: wij zetten onze creativiteit en expertise in om samen met u te zoeken naar totaal oplossingen en naar mogelijkheden om alternatieve geldstromen op gang te brengen.

 

 

 

Want u wilt natuurlijk wel bezig blijven met het verbeteren van uw woningen! Onze strang-voor-strang aanpak is hier een goed voorbeeld van. Of neem het kluswoningenconcept Eén blok stad, waarbij de koper de grootste investeerder wordt in de renovatie.

 

Onze passie voor de sociale en technische opgaven in wijken en complexen in combinatie met onze focus op financiële engineering kon wel eens het passende antwoord zijn op uw vraag!

 

Renoveren met ERA? Op deze website vindt u een overzicht van onze gerealiseerde projecten en onze concepten Buurtlift en

Eén blok stad.

 

< Terug

Voor meer informatie

kunt u bellen met:

Marius Heijn 06 - 14 37 98 74
Bianca Seekles 06 - 22 41 42 04

 

 

s